dinsdag 16 november 2010

Update

Intussen is het ponchootje af! en al aan herstellen toe.. :-)
had n sluitinkje in de hals gemaakt met drukknopen, uit de binnenste pels-stof, lekker warm! maar de stof is wat elastisch en de knopjes zijn er uitgekomen, dat moet ik even terug fiksen dus..
en dan zal de foto ook hier verschijnen. ben er wel blij mee!

intussen een oude Tshirt van manlief omgebouwd tot een kleedje voor mn petekindje. Bleek echter wat krap, gelukkig heeft ze een jonger zusje dat er netjes in past! maar vergeten een foto te trekken uiteraard.. mss komt het er nog ns van. Zondag dan naar de stoffenmarkt in Maastricht geweest, om meteen wat stof op te pikken om dan wel het petekindje van wat kleertjes te voorzien! Ze wil graag n rokje, groen met bloemetjes, ééntje dat kan zwieren als ze draait, en dat ze van mama in de winter aan mag :-) stofje is gevonden dus later meer hierover!

waar ik wel n foto van heb, is n nieuw Hooked-project!
het nichtje van manlief had ook n bol gekocht voor n handtas, maar het leek maar niet te lukken.. dus heb ik het eens voor haar geprobeerd, met dit resultaat:
Bleek achteraf dat dit niet het modelletje was waar ze voor ging :-) intussen dus al terug uitgetrokken en klaar om opnieuw ge-Hooked te worden tot een modelletje dat hopelijk wel het juiste is!Geen opmerkingen:

Een reactie posten