woensdag 15 december 2010

Zwier!

Na de mislukking van poging 1 om een zwierig, doch ietwat warm, rokje te fabriceren ben ik nog op zoek naar een taktiek voor poging 2. Supplies zijn er nog (metekindje had gelukkig meer dan één stofje gekozen uit de uiteindelijke buit :-)) en ik heb ook nog een hoop recyclagemateriaal voorradig! Mss moet ik dat eerst allemaal maar eens opmaken.. (Denk ik tot ik de volgende keer een stoffenwinkeltje voorbij kom =D)
Ik bedenk om mss een voering los van het zwierrokje te maken.. een simpel modelletje voor de voering dus, en dan een cirkelrokje erover in een dunner stofje.. zou dat op iets trekken???
In mijn overpeinzingen ben ik in elk geval al eens in mijn recyclagevoorraad gedoken en twee dezelfde Tshirts met lange mouwen opgesnort (verschillende maten, dat wel, maar dat maakt niet uit). Als dat dan in mijn hoofd zit wil ik er meteen mee verder natuurlijk, dus meteen de mouwen eraf geknipt, opengemaakten aan mekaar gespeld.. En ziehier.. Soon-to-be-een-onderrokske!


Al moet je 'soon' niet té letterlijk nemen ;^p

Het zijn dus drie 'opengetornde' mouwen die ik aan mekaar wil maken. Vond ik best goed gevonden eigenlijk.. De boord onderaan de mouwen wordt zo ineens de boord aan haar heupjes. Al heb ik bij dit onderrokske weer een ander model 'bovenrokske' in gedachten uiteraard, meer een pofmodelletje.. =D

Mss best eens n inspiratiebord creëren of iets dergelijks, om mijn gedachten te ordenen en vooral, prioriteiten toe te kennen!! Anders komt er allemaal weer niks van.. Want intussen zijn er ook weer tal van 'zetelprojecten' opgestart, allemaal tegelijk, en geen enkel waar werkelijke vooruitgang in zit..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten